Hoe goed is jouw zorgkennis? Test je zorgkennis en vergelijk deze met je vrienden of familie.

Gratis zorgverzekering?

Doe de zorgquiz

De zorgquiz is beëindigd

Naar de antwoorden
De zorgquiz is beëindigd, hier vind je de antwoorden.
Naar de antwoorden

Gratis zorgverzekering?

Gratis niet. Want gratis bestaat niet. Ook een gratis zorgverzekering bestaat natuurlijk niet. Want zorg verlenen kost veel geld en dat betalen we in Nederland met zijn allen via de belastingen en de premies van de zorgverzekeringen.

Waarom zeggen we dan: “Gratis zorgverzekering?” Omdat we nu je aandacht hebben. En dat willen we graag. Wij denken namelijk dat iedereen de zorgverzekering moet kiezen die het beste bij je past. Met een beetje kennis maak je jouw eigen wijze keuze daarin.

En daarom deelt Ditzo graag kennis over de zorgverzekeringsmarkt met jou en dat kan gelukkig wel gratis. Via de Zorgkennisquiz die je al vanaf september dagelijks kunt spelen op https://www.zorgkennisquiz.nl

Denk je inmiddels voldoende kennis te hebben over “de zorg”? Dan dagen we je uit om mee te doen aan de Nationale Zorgquiz. Ook hieraan kun je gratis meedoen en we stellen 10 keer een hoofdprijs beschikbaar van € 1.306,20. Precies het bedrag waarmee je een jaar lang 100% vrije keuze voor je ziekenhuis, huisarts en apotheek kunt betalen.*

De prijs is bedoeld om je zorgpremie voor 2019 mee te betalen. Ongeacht waar je kiest om verzekerd te zijn. Zo blijft het geld in ieder geval binnen de zorg.

Gratis meedoen aan de Zorgquiz?
De quiz kun je tussen 20 december en 28 december 2018 spelen op deze website. De antwoorden maken we op 28 december bekend. Op 31 december maken we de 10 winnaars bekend van de hoofdprijs van €1306,20.

P.s. Nodig je familie en vrienden ook uit voor de Zorgquiz. Discussiëren met elkaar over de vragen helpt je om je kennis te vergroten!

* Gebaseerd op de jaarpremie voor een basisverzekering bij Ditzo.